קוקידרים פרלין בוטנלו קוקידרים שוקולד צ'יפס קוקירול קרם לאטה אגוזים קוקירול קרם פיסטוק

העוגיות שלנו

שאלות ותשובות

ההזמנה מתבצעת באתר עצמו, הזמנות מתקבלות עד יום רביעי ב 12:00 בצהריים ומוכנות לאיסוף/משלוחים/חלוקה החל מיום חמישי ב 12:00 בצהריים ועד 20:00 ובימי שיש מ 8:00 ועד 14:00, ההכנה והאספקה בימי חול בלבד, הזמנות שיתקבלו לאחר יום רביעי בצהרים, יתאפשרו על בסיס מלאי בלבד .

במידה והנכם שייכים לקבוצה, זמנים להזמנות מתפרסמים בקבוצה.

במידה ויש לכם שאלות נוספות לגבי ביצוע הזמנה נשמח לעזור.

גלי: 054-9988488 או גיא: 052-5010224

לאחר קבלת ההזמנה, נציגנו יצור עמך קשר, לתיאום האספקה.

ניתן לשלם ישירות באתר בכל אמצעי התשלום (Bit, Credit Card, PayPal, Apple Pay, Google Pay)

אנחנו מבצעים משלוחים באיזור המרכז והשרון, בתוספת תשלום וכתלות בגודל ההזמנה, מחיר המשלוח מוצג בעמוד התשלום, ביצוע משלוחים בימי חמישי מ 12:00 בצהריים ועד 20:00 ובימי שישי מ 8:00 ועד 14:00.

משלוחים למרכזי חלוקה וסבבי חלוקה לקבוצות, על פי המתפרסם בקבוצה הרלוונטית.

אנא צרו קשר לבירורים נוספים לגבי אפשרויות משלוח:

גלי: 054-9988488 או גיא: 052-5010224

כן בוודאי,

ניתן לאסוף את ההזמנה מכפר סירקין, בימי חמישי החל מ 12:00 בצהרים ועד 20:00 ובימי שיש מ 8:00 ועד 14:00, לאחר קבלת ההזמנה, אנו ניצור קשר, לתיאום האיסוף, האיסוף הינו מכפר סירקין.

אנחנו מקיימים מספר סבבי חלוקה לאיזורים שונים כתלות בכמות ההזמנות, אנא צרו קשר לבירור האם קיים סבב חלוקה לאיזור בו אתם נמצאים.

גלי: 054-9988488 או גיא: 052-5010224

  • מארזי עוגיות מוכנות לאכילה – מארזים מיועדים להנאה מיידית, ניתן לשמור בקירור (ניתן לשמור עד שבועיים), מומלץ להגיש בטמפרטורת החדר (אין להקפיא מארז מוכן לאכילה)
  • מארזי עוגיות מוקפאות להפשרה – לשמור בהקפאה (ניתן לשמור עד חודש), להפשיר כחצי שעה (אין להקפיא שנית לאחר ההפשרה – ניתן לשמור בקירור למשך שבועיים), מומלץ להגיש בטמפרטורת החדר
  • מארזי עוגיות מוקפאות לאפייה – לשמור בהקפאה (ניתן לשמור בהקפאה עד 3 חודשים), להכניס קפוא לתנור, לאפייה של 10 דקות בלבד, להתענג גם על הריח וגם על הטעם

על כל מארז מצויינים באופן ברור, סוג המארז, התוקף שלו בהקפאה והוראות אפייה, במידה ונדרש.

מחירן של העוגיות הקפואות נמוך ממחיר העוגיות האפויות. הכנתן קלה, פשוטה ומהירה (אפייה של 10 דקות בלבד). ניתן לשמור אותן בהקפאה למשך זמן ארוך (3 חודשים – התוקף מצויין על האריזה) להוציא ולאפות רק את הכמות המבוקשת, כשהאורחים מגיעים, הקפה מוכן או כשהילדים חוזרים הביתה. לריח המאפייה בבית ולטעם של עוגייה טרייה שיצאה הרגע מהתנור, אין תחליף!
הוראות האפייה והעיטורים מצורפים למארז

מארז עוגיות קפואות לאפייה – כל שנדרש הוא, אפייה של 10 דקות בתנור במוד טורבוturbo (או 8-10 דקות ב Air Fryer). מייד בסיום האפייה, ניתן לעטר את העוגיות בכפתורי השוקולד המצורפים למארז ואז יש להמתין מספר דקות עד להתייצבות העוגייה, לפני שטורפים אותה (זהירות הפרלין המומס בלב העוגייה יכול להיות עדיין חם). הוראות האפייה מצורפות למארז. אין להקפיא עוגיות לאחר שהופשרו. את העוגיות יש לשמור בהקפאה כשהן סגורות באריזתן המקורית. הוראות אפייה לעוגיות קפואות לאפייה:

180 מעלות טורבו נייר אפייה בתבנית להוציא את העוגיות מהקפיא להניח במרווחים גדולים 10 דקות אפייה דמיינו את הריח… לעטר במטבעות השוקולד תנור מגש ונייר אפייה קוקידרים עוגיות קפואות הנחת קוקדרים במרווחים אפיית קוקידרים קוקידרים לאחר אפייה קוקדרים קירור לאחר אפייה

בוודאי, נשמח לעזור לכם להרכיב, מארזים מיוחדים, ממגוון העוגיות שלנו, אנא צרו קשר טלפוני:
גלי: 054-9988488 גיא: 052-5010224

כל העוגיות שלנו מיוצרות בעבודת יד ללא שום חומרים משמרים

העוגיות שלנו מיוצרות במטבח ביתי, שאינו נקי מאלרגנים, העוגיות עצמן, מכילות מרכיבים הכוללים אלרגנים.

אנחנו בתהליך לקבלת כשרות, ברגע שהנושא יוסדר, נעדכן…..

מי אנחנו

גיא וגלי מי אנחנו

אנחנו גלי וגיא, אוהבי אפייה ומטבח, המאמינים שעוגיות טובות אופים עם אהבה, חום, וחומרי גלם משובחים.

הקסם מתחיל במטבח הביתי שלנו, שהוא המקום בו כל מתכון נולד, עם תשוקה אמיתית לאיכות ותשומת לב לפרטים הקטנים.

אנחנו מכינים את העוגיות שלנו בדיוק כמו שהיינו רוצים להגיש אותן למשפחה ולחברים – בלי חומרים משמרים, בלי קיצורי דרך ועם הרבה נשמה.

כל עוגייה חדשה שנולדת, היא מסע לביס המושלם, תוך הקפדה על איזון מדוייק של טעמים ומרקמים והכל בכדי להפוך כל נגיסה שלכם לחוויה קסומה.

ברוכים הבאים למטבח של קוקידו – אנחנו כאן כדי להמתיק לכם ולאהובים שלכם את היום!

מה אומרים עלינו

"

ליצירת קשר